Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolombo

30. 11. 2007 13:49
Nevím, jak soudkyně

Slepičková, ale pokud se dá alespoň trochu věřit médiím, tak ministr Mlynář, neprávník, má na ministerstvu právní odbor. Ten, byv konzultován, řešení posvětil. To mi připadá jako dát pokutu zákazníkovi v taxi za přestupek spáchaný řidičem!

0 0
možnosti
P9

pavel 99

30. 11. 2007 11:28
Nechci se zastávat textů jak pana Chaloupka či dalších

nicméně mi uniká zvláštní přístup "lidí od práva"  - tedy i autora. Sám píše, že "...zafungovala pojistka...". Ve všech ostatních oborech to znamená, že došlo k havárii - pojistka NENÍ od toho, aby řešila PROVOZNÍ stavy, ale skutečně pouze HAVARIJNÍ. A poté co zafunguje pojistka se jde hledat skutečná závada - příčina jejího "zafungování" a ta se musí odstranit. (Někde dokonce platí, že se pojistka nesmí "nahodit" (zařízení zapnout), pokud není jasně nalezena příčina jejího vypadnutí.) Naproti tomu "mezi lidmi od práva" je vše v pořádku - ZAFUNGOVALA POJISTKA. Když si to představím v oboru elektrikáře, tak ze zdí koukají "holé" (neizolované) dráty a my chodíme kolem a usmíváme se, neboť je všechno v pořádku - máme přece POJISTKY, které (pravděpodobně) zafungují. Nezavedeme to takhle i v ostatních oborech?

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy