Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

18. 10. 2009 5:48
Tak jsem si

vzpomněl na hysterický pokřik levičáků proti Klausově  metodě privatizace a jeho "útěku před právníky". Počkat na právní rámec se prý mělo a všechno by bylo v cajku, v návaznosti na předchozí úspěchy socialismu a na jeho vyspělé hospodářství bychom už pomalu předstihovali v životní úrovni Lucembursko.  Hned zkraje se mi nějak nezdálo, že by zdejší právníci byli z lepšího těsta než bolševické "kádrové rezervy", které si většinu majetku zprivatizovaly.  Přes vytunelování firem postbolševiky se objevil prostor pro schopné lidi  zajistit si slušnou úroveň vlastním umem, bez socialistického šrotu. Kdyby ale věc vzali do ruky  hned zpočátku "právníci" typu těch z Plzně, Jičínských, Rychetských a soudců Berků - no to bysme dopadli! Z takového vývoje by mohli mít radost jedině "kaktusak, editi , rezjir" a pár dalších exotů.  S radostí bych jim nechal celý  podíl na "majetku lidu" připadající na mou osobu výměnou za zrušení "solidarity" a doživotní vyškrtnutí z jejich "spoečnosti".

0 0
možnosti
RK

Rommik

17. 10. 2009 22:17
Autore.............

..................na první pohled  bomba. Po dalším přečtení a zamyšlení se nad tím celým, už to tak není. Nějak mi tam v článku chybí o HODNĚ větší učast šibalů z ČSSD. Jen zmínka o Standovi je málo. V kauze Setuza by tam určo někdo byl, Telecom a další.Jéje, tam jich je, tak proč jen ODS ? Je to okamžitě nevěrohodné

0 0
možnosti
MD

mira dusin

18. 10. 2009 8:55
Re: Autore.............

Ono totiž kde nic není,ani smrt nebere a když tam stopy nevedou,nebude si je autor vymýšlet,aby uspokojil jednoho,naštěstí z už z mála,naivků,co ještě neprohlédli,že ODS pod Topolánkem se stala pouze jen loutkou v rukách lobistůRv:-/

0 0
možnosti
FV

analytik05

16. 10. 2009 22:42
Je mě z toho na blití !!

Co k tomu dodat..............

0 0
možnosti
L

Luque1

16. 10. 2009 16:07
souhlasím, ale těžko tomu čelit bez

účinně bez kriminalizace dané osoby. V rámci možností například šířím ionformace o našem mafiánském zřízení na jedné, nikoli bezvýznamné, zahraniční univerzitě. Na to že jsem "nikdo", to není úplně bezcenná příležitost. A myslím, že se mi může podařit publikovat výživný článek v jednom celostátním deníku.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

16. 10. 2009 12:40
K čemu živit takový stát?

Ti, kteří mají dbát na právní čistotu, právo a pořádek jsou zapleteni do největších svinstev a téměř nikomu se nic nestane. Chvilku si bude pár jedinců hrát na spravedlnost a pak se to tiše ukončí a bude další aféra a na staré se zapomene. Klasický scénář. Vlci vyjí ale karavana jde dál. Stále se mluví jenom o Plzni, ale tento problém bude i jinde na VŠ. Tak vypadá ta demokracie, kde jediné měřítko jsou známost a prachy.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

18. 10. 2009 5:58
Re: K čemu živit takový stát?

jenže ty známosti, TurboFranku, ty známosti, to je právě ta "solidarita" v krystalické podobě! Kdyby  šlo jen o prachy, nikdo by ve firmě neprotěžoval lempla z rodiny nebo milenku na úkor pracovní atmosféry a výkonu. takové lidi by raděj podporoval ze svého zisku, když už by mu cit nedal jinak. Celá "odborářská práce" je jedním velkým pretežováním "našich" proti cizím, žádná spravedlnost. "Solidarita"  všech se všemi prostě nefunguje, a pokud musíte ze zákona platit, vždycky se vynoří bratrstvo kamarádů, kteří ty prostředky rozkradou. Sociální stát je jeden velký podvod, stejně jako včeobecné volební právo v zemích, kde se hlasuje hlavně podle finančního kriteria . O co jiného než o kšeft a prachy jde "voliči", který hodí do urny hlas pro toho kandidáta, který mu slibuje nejvíc zaplatit ? Z peněz vybraných od těch, co ho nevolí? Taková "demokracie" není nic jiného než legalizovaný organizovaný zločin!

0 0
možnosti
A

amsseer

16. 10. 2009 12:15
to má opravdu vliv

Jo,to je opravdu dojemné jak někteří lidi,co přijdou o majetek,co jim jen tak spadl do klína,dokáží špinit a špinit a nejlepší pohled na to je,že ho obere ten chytřejší.A oni jen brečí a brečí.Já nevím čemu se tady ty lidi všichni diví,vždyť celá česká politika je založená na korupci a vy se všichni divíte,když někdo napíše trochu pravdy.Tohle je jen velice malé zrnko toho,co znamená česká politika.Tak to lidi překousněte,tohle opravdu nic není.[>-]

0 0
možnosti
PH

Anuta

16. 10. 2009 11:57
Depresivní čtení

ale je potřeba o tom psát. Snad to pomůže, i když v ČR už jeden fakt neví...

Jenom malé upozornění, Harangozzo, nikoliv Haragonzzo. Ať vás nemůže nikdo napadnout, že ani nevíte, jak se ti lidé jmenují...

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

16. 10. 2009 11:52
no to je darda...

nebojíte se?

0 0
možnosti
A

Amamri

16. 10. 2009 8:33
Obdivuji

Vaši odvahu takové věci zveřejnit. Mafie opravdu vládne v naší zemi a pokud je jen polovina pravdy, je to hnus. Sama jsem se účastnila příprav do Eurovoleb a musím říct, že se mi v naší zemi nechce žít. Za takovou "chobotnici" by se nemuseli stydět ani na Sicílii. Děkuji za článek.

0 0
možnosti
RM

rados100

15. 10. 2009 20:40
Hnus

Tak větší snůšku nesmyslů a polopravd jsem ještě nečetl. Ještě, že tam nefiguruje moje jméno (a ani nemůže), to bych z Vás vysoudil hodně peněz za porušení ochrany osobnosti. A škoda, že žádný z jmenovaných na Vás tu žalobu nepodá, to byste asi zkrachoval. (Jenom Vám prosím nepište už takové lži a nesmysly.)

0 0
možnosti
LD

cokoo

18. 10. 2009 14:08
Re: Hnus

Akorát by se žalobou zesměšnil. Nemůžete tvrdit, že jmenovaní studovali práva poctivě a jsou čistí jak lilie. Autor nelže. Potrefený turboprávník se ozval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy