Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

svatej_

26. 2. 2009 18:00
jste agent píšící v žoldu ČSSD?

Nevim kdy jste se narodil, ale minulost na vas zrejme napachala nevratne skody - stejne jako tisice dalsich si nechate od medii vymyvat mozek a mate pocit, ze mate skvely prehled a jste objektivni. Nevim proc, ale nekteri lide vzdycky veri, ze za vlady ods jsou vsechny problemy jeji vina, kdyz je v opozici, jsou vsechny chyby taky jeji vina, protoze hazi cssd klacky pod nohy. Vetsina lidi ma zrejme vymyty mozek jeste od dob komunismu, veskere chyby svadi na pravici. Nevim jestli jste si toho vsiml, korupce vzdy byla, je a bude. Ktera strana je podle vas cista a cestna? Ktera neni zkorumpovana? Je prirozenou lidskou slabosti, ze prosty clovek u televizni obrazovky spatri tvar dobraka, necha se uchlacholit medovymi kecy a uveri vsemu, co si ten politik preje...

0 0
možnosti
PS

svatej_

26. 2. 2009 18:05
Re: jste agent píšící v žoldu ČSSD?

Reknu vam tajemstvi, coz vas stejne urcite nezajima. Vsechny strany jsou zkorumpovane. Muzete si jen vybrat, ktera jde ideologicky spravnym smerem, aspon to. Pravice tvrdi: bud samostatny stat ti pomuze. Levice rika: sed a poslouchej a radsi vubec nepremyslej, my vsechno zaridime, protoze jsme chytrejsi. Obycejny clovek stejne nevi kdo tomu chaosu vladne, ale levice byla v teto zemi vzdy propojena z totalitni moci ruska a kdo ji slouzi, chce z nas udelat nevolniky. A nechapu proc si lidi porad nechavaji vymyvat mozek.

0 0
možnosti

WIFI

26. 2. 2009 11:47
Norové

Nory příliš nemusím a neuznávám, protože nejsou schopni omezit lov velryb a skrývají to za údajný vědecký výzkum

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy