Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří

9. 1. 2008 11:15
Nadpis stojí za komentář

Že někdo něco musí, tak to říkali rádi komunisti. Pak taky ještě prohlašovali, co ti druzí nesmí. Jejich oblíbené výrazy.

Jestli státní zástupkyně odejde nebo rezignuje politik, to se nemůže dít jen na základě toho, že to nějaký Aleš Vébr rozhodne. O tom není demokracie. Jsou tu volby, pro oblast justice jsou zas kárné soudy, možnost žaloby.

Takže pokud bylo spácháné něco nekalého, stěžujte si pane Vébře. Podejte trestní oznámení či žalobu či návrh na odvolání předsedovi vlády. Jen neříkejte, co kdo musí udělat. Zatím Vás nikdo nezvolil do takové funkce, naštěstí.

Kdo taky rád říkal, cu musí druzí, byl Hitler. A fungovalo to, jeho slovo mělo autoritu, jinak popravy, likviace, koncentráky. I Rakušané rádi říkají - Češi musí, Češi nesmí - přestože už dávno není Rakousko-Uhersko. Prostě tuhle větu rád nemám.

0 0
možnosti

pajadaja

9. 1. 2008 11:22
Re: Nadpis stojí za komentář

Je to jeho názor, může to říkat a navíc pravdivý, už tady neplatí jen názor rudé nebo modré strany, zvykněte si, že lidé říkají své názory, už tady nevládne totalita,která by se vám tak hodila,aby lidi mlčeli !

0 0
možnosti

dost

9. 1. 2008 11:05
ubožáci u PC

RvRvDle úrovně diskuse to vypadá jako schůzka ubožáků-mentálních- trávících svůj čas u PC.

0 0
možnosti

Kvído

9. 1. 2008 10:21
Po přečtení

pro vás jako podivínskou postavu doporučuji malý dvorek a velký bič a tak po hodině zapojit do tvrdého výrobního procesu s co možná nejnižším platem. Bohužel jiná terapie by nezabrala lépe a rychleji. Starýho Grebeníčka na vás!!!

0 0
možnosti
K

Kalorka

9. 1. 2008 10:33
Re: Po přečtení

Toužíte vzít bič do ruky? Kdo se to ve vás teď ozývá? Nechtěl byste případně i střílet?

Poněkud drsné touhy kvůli jednomu článku. Ale možná že jste velký Čunek sám osobně, pak se ani nedivím.

0 0
možnosti

Adam

9. 1. 2008 9:56
Debilek

Autor článku by si měl k tomu debilnímu účesu  nechat na čelo vytetovat svoji profesi: DEBILEK.

0 0
možnosti

Jan Starý

9. 1. 2008 10:05
Re: Debilek

pane, takhle jste asi byl zvyklý řádit za komančů, nestříhal jste studenty ve školních bratech, co ? běžte k soustruhu, soudruhu; nebo Severní Korea, to bude něco pro Vás, klib, pořádek, jedna lajna...:-©

0 0
možnosti

Glock

9. 1. 2008 9:53
Překvapuje mne důvěra autora

Překvapuje mne důvěra autora v pravdivost investigativních reportáží. Pro mne jako pro člověka, který si svoje s investigativci "zažil" (z mého vysvětlení si dotyčný novinář vzal 3 věty, které díky vytržení z kontextu vyzněly "pootočeně o 90 stupňů"). je dosti těžké některým věcem věřit. Ono se lépe nálepkuje než "investiguje" (vyšetřuje).

Možná mají reportéři ČT pravdu, možná, že ne. Podle způsobu vedení reportáže ale soudím na druhou možnost. :-P

0 0
možnosti

Jiří

9. 1. 2008 10:31
Re: Překvapuje mne důvěra autora

Překvapuje mne důvěra v pravdivost jakýchkoli informací "užitečného idi*ta", schovávajícího se momentálně pod nickem Glock. Všimněte si například jeho posledních keců. Glocka překvapuje důvěra autora v pravdivost reportáží. Ale Glock sám, na konci článku, už soudí na druhou možnost, co soudí Glock  už ví, jen nám to ještě nechce prozradit. Ano přátelé věřte Glockovi . "Užitečný idi*t" , vždy ví , nebo aspoň on sám sobě věří, že ví.

0 0
možnosti

Jiří

9. 1. 2008 9:45
Prosím smazat článek

S obsahem nesouhlasím, na to má ale autor právo. Vadí mi ale sprostota - "nebo vystrkoval pindíka před sekretářkou". Údajný čin je možno popsat novinářským jazykem, tj. i toto je možné zmínit (někeří lidé o takových věcech píší rádi). Nicméně jazyk by neměl být jazykem ulice či spodiny, tak ať si autro mluví mezi svými přáteli (jak nepochybně mluví) či doma v rodině. Blog má ale i svůj kodex - myslím, že tam je - že nebudou lidé uráženi a dále, že se nebudou používat vulgární výrazy či styl. Obojí vnímám jako porušené.

Takže pane Vébře, naučte se slušně mluvit, pak něco piště. Dodal bych i radu, opatřte si fakta, používejte mozek, než vypustíte svoje slinty. Ale to bych chtěl moc, tak se jen držte slušnosti, dodržujte kodex - neurážejte vulgarismy a vulgárním stylem. Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy