Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olda

12. 1. 2008 13:05
Ahoj pisálci

Podle Vás jsou policajti v dnešní době bezchybní.  Ha,  Ha, Ha.  Vaše neznalost a povrchní vidění je obdivuhodné.

0 0
možnosti

Pepa

10. 1. 2008 1:50
Zločin v NSZ

Nejhorší varianta demokracie - zločin pronikl do státních žalobců,korumpuje a  vydírá je. Šílenost v ČR  ovládla stát a jeho složky PS, Vládu, KSZ, Soudy....

Co dělat??? Posledních 20% slušných lidí se vzepře zločinu a vymůže si plnění zákonů od všech veřejných činitelů - mají výrazně vyšší sazbu jsou opravdu zločinně spolčeni!

0 0
možnosti

Tonda

10. 1. 2008 1:44
ženské vězení čeká Dr. Veseckou

Karel má pravdu, pokud existuje snaha o spravednost, tak musí nezávislí vyšetřovatelé vyšetřit nejen případ Čunka, ale jiných podvodů politické moci, které jsou podány na NSZ a v kopiích ÚOOZ, SPOKFK, a jiným složkám Policie ČR a doufat v jejich politickou nezávislost.

Poté nastane pravá válka profesní cti, (Policie nemá co ztratit), Langer je policistům k smíchu, vede je jen politicky, odborně na ně nemá,. Proto dejme Policii ČR téma k prověření skutečností, zda nebyly naplněny závažné trestné činy a kontrolujme postup v jejich šetření.

Na tom je demokracie založená paní Vesecká zatím, jenom lžete a zavádíte do  společnosti mafiánské metody - korupce vydírání, vyhrožování až po vraždy provedené (soudce Minařík v Plzni 6.1.2008) Kam chce Vesecká společnost zavést je zřejmé =zločin ovládl politiku a chcer svoji beztrestnost. Ve Vesecké ji má jistou!!!

0 0
možnosti

karel

10. 1. 2008 1:29
Ne odejít, musí nastoupi do vězení v Pardubicích

Vesecká promrhala důvěru 10mil občanů ve státní zastupitelství -žalobce, kteří jsou základem demokracie.Dr Vesecká pletichářská bezohledná kariéristka, co si myslí, že bude lhát a hystericky ohajovat své politické podvody za každé vlády, již  se předvedla. tak ubohou vedoucí všech žalobců si ani ta zkorumpovaná banda nezaslouží. asi 20% jich může být rovných, ale zbytek nestojí za nic.

Proto chce systém prověřit jednoduchým podáním podezření na rozsáhlou trestnouz činost obecně nebezpečnou- Nedbalostní trestné činy všech poslanců při tvorbě legislativního pořádku v ČR.

Vesecká porušuje vše, co lze popsat, hlavní její cíl servilně sloužit politické moci!!! Co od této profláknuté ženy čekat? Bezohlednost ve lhaní, pletichy a porušování zákonů od člověka, který má nad zákony bdít. možná dokonce jede ve zločiném spolčení-mafií konkurzů atd.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

10. 1. 2008 8:26
Re: Ne odejít, musí nastoupi do vězení v Pardubicích

Opavská ženská věznice by byla lepší.

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

9. 1. 2008 18:40
!

Doufám, že pisálci ani v budoucnosti nebudou rozhodovat, kdo má odejít z funkce.

0 0
možnosti
Č

Čonka

13. 1. 2008 9:08
Re: !

a kto jiný má rozhodovat podle Vás? [>-]

0 0
možnosti

vašnosta

9. 1. 2008 17:57
eklhaft

Vážený pane Vébr, nenechte si nic nakukat od Spořádaných občanů a jim podobných (chovanci nechť se navrátí do ústavu) a kebuli si taky nemyjte. Je velmi potřebné našim natvrdlým spoluobčanům neustále připomínat to, co by měli s otevřenýma očima vidět sami, a sice že naši nejvýše postavení státní zástupci lžou jako když tiskne a jejich jedinou morální zásadou je krýt si navzájem záda. Je to logické, protože každému se čas od času na něco přijde a v téhle branži platí, že na každého je třeba něco vědět;-)

0 0
možnosti

chovanec

9. 1. 2008 16:22
Vébře, pomatenče, volejte Brožové

Mám pocit, že jste ze stejného hnízda. Případně se obraťte na Vaši známou, stínovou ministrini ČSSd.

Umyjte si konečně kebuli, nádhero.

0 0
možnosti

Spořádaný občan...

9. 1. 2008 15:54
Jirka...Dopad toho článku na legislativu,

forensní  normy   atd...

To je jak když   pes   vyje na měsíc..

0 0
možnosti

Spořádaný občan...

9. 1. 2008 15:53
Pane Webře, nic ve zlým

Vaše představa demokracie  je, že kdo má díru do zadnice rozumí všemu a je kompetentní se kevšemu vyjadřovat??

0 0
možnosti

Harry

9. 1. 2008 23:04
Re: Pane Webře, nic ve zlým

Samozřejmě, že jenom ta díra v zadnici nestačí - měl by např. aspoň vědět, že "ke všemu" se nepíše dohromady ... :-)

0 0
možnosti

Zbyněk

9. 1. 2008 15:22
tak...

to musíme jednou všici:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy