Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří

14. 12. 2007 9:40
Za bolševika byl nemravné být "profesionální" sportovec

Prosefionalita, dělat něco na úrovni a za peníze, to bylo na indexu. Přitom naši sportovci byli často vojáci z povolání, kteří ale uniformu oblékli jen párkrát do roka, např. do prvomájového průvodu a pod. O skutečné vojáky nešlo.

Jsou asi 3 kategorie lidí, co dnes diskutují. První jsou sami politici - špičky či řadoví partajní členové. Nemají co dělat, tak píšou články, aby lidem vysvětlili, jak se věci mají a co si mají myslet. To je ještě lepší varianta, často jsou projevy spíš plné neobjektivní kritiky polit. oponentů. Což je trošku problém, ale stále v mezích. Nejhorší je napadání oponentů na osobní rovině. Někdy existuje reálný důvod (skutečná korupce, skutečná manželská aféra, důvodné podezdření z trestného činu), ale i tak je to ve stylu honu na čarodějnice. Jindy se pokroutí, nafoukne nějaká bezvýznamná věc, problém se spíše vyrobí. Jinkdy jde o čistý výmysl, ale zpravidla se naváže na něco skutečného, lež je vždy třeba míchat s fakty.

0 0
možnosti
K

Kalorka

14. 12. 2007 9:20
Žijeme ve virtuální realitě

Naše lidské angažmá je vždycky  nějak objednáno. Pokud si to "objednáme" sami u sebe, hrajeme si, pokud si nás objedná někdo jiný, je to práce. I bloggeři sami někomu (něčemu) slouží, a není to vždycky jen hra. Řada z nich to má určitě v popisu práce.

Ten, kdo si hraje (tak trochu grafoman) chce být čten a pozitivně ceněn. Nedávno se v Reflexu odsuzovaly hloupé "reality šou". Ale bloggování je postaveno na stejném principu a  propojeno  s žebříčkem karmy a soutěží o toho nejlepšího je taky reality šou - v psané podobě.

LEPŠÍ PŘÍPAD. Bloggeři si hrají a sní o dosažení vrcholu žebříčku karmy a přispěvatelé si hrají s ním (třeba já). Pro event.šťouraly dodávám, že jsem OSVČ, dárce krve a nezneužívám zdravotnické služby.

HORŠÍ PŘÍPAD (fakt horší?): Bloggeři pracují na zakázku a tak kam jen příjdou, tam si mačkají na své články a dávají si karmu a placení přispěvatelé je za peníz buď chválí nebo je haní.

A je z toho krásná virtuální realita. Koneckonců, co dnes není?

0 0
možnosti

anonym

14. 12. 2007 8:12
ano je to placená služba

Diskuse se normálně prodává. Provozují to stejné agentury, které provozují telemarketing. Prodává se to za 1800,-Kč hod. Běžná je diskuse ze tří IP adres. Není problém to objednat.

0 0
možnosti

Petr Hons

14. 12. 2007 7:24
Jsem si takřka jistý .

Především Paroubko- kočkovský tým na to má své lidi-specialisty. Pracují usilovně - a nejen prostřednictvím webu. Inu - doba je prostě taková.

0 0
možnosti

Pepan A2

14. 12. 2007 6:52
Za zajímavé téma karmu, ale trochu zkusím oponovat

Když se na tomto blogu objeví puchejřův článek, je u něj spousta negativních ohlasů. Nemyslím si, že tyto ohlasy jsou zaplacené. Je to spíše reakce lidí, kteří jej nesnáší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy