Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sorgedoktor

25. 11. 2007 11:43
článek je hezvý, výstižný..

Ovšem    celý   proces   začal   v   roce 1989...Inkvizitoři   OF, spolupracvníci   STN, členové   strany..

Pořád ti samí  lidé..

0 0
možnosti

Kolombo

25. 11. 2007 12:49
Re: článek je hezvý, výstižný..

Obávám se,že ve věci v ČR nepůjde udělat nic. Je to odvrácená strana naší "holubiččí" povahy. Ti RSDři neprohráli, oni udělali kšeft! Propustili lidi na svobodu za slib udržení vlastních pozic. Ti, kdo si na ně chtěli posvítit, neměli politickou podporu ani v r. 1989, natož dnes! Tohle jsou ti, co rozkradli republiku a tunelují ji v klidu dodnes! Přesto si spousta lidí myslí, že Klausův "útěk před právníky" byl chybou. Že se privatizace měla dít především pod kontrolou těchhle výtečniků! No to bysme si naběhli! Ani ze Západu nás nemají co kritizovat. První, co udělali, tak nabídli ředitelská místa bývalým kádrům, protože měli znalosti a konexe. Kšeft je holt kšeft. Ale nejen RSDři, i v jiných profesích to probíhalo podobně. Ti, co již v profesi byli, si rozdali kulatá razítka zadarmo, za účast, a založili komoru, která po nově vstupujících vyžaduje nákladné zkoušky. Kolik původních členů by je složilo?Mít kulaté razítko je jako výhra v loterii.

0 0
možnosti
OK

Obcasnykomentator

25. 11. 2007 11:42
Nepokračuje to?

A nepokračuje tohle "řádění sranda-JUDrů" i teď? Co třeba vysokoškolský učitel Stanislav Gross? O jeho "studiu" se vypráví leccos,stejně jako o jeho "diplomce". Řekl bych, že dostával zkoušky podobně jako ti policejní právníci, spíše ještě hladčeji. A co takový Ruml, pokud vím, ze stejné plzeňské fakulty?

Ono by to nakonec šlo rozšířit na nepolitické případy některých vystudovaných sportovců. Už ty jejich přijímačky na VŠ bývaly komedie a o vlastním studiu bych si taky nedělal iluze.

Ale faktem je, že ti doktoři KSČ a policejní JUDři jsou asi póvl největší.

Na druhou stranu si nejsem jistý, jestli čerstvý titul z některé venkovské VŠ není podobně málo hodnotný jako ty případy zmíněné výše...

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

25. 11. 2007 11:13
Hezký, dík.

Přeji hodně zdaru a síly při Vaší práci ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy