Aleš Vébr

Otevřený dopis J. Paroubkovi

5. 11. 2007 22:56:13
Vážený pane předsedo, před rokem jsem byl na Vámi řízené schůzi ČSSD Prahy 5 zbaven členství ve straně. Stal jsem se obětí politiky "presumpce viny". Ač nevinen ... V těchto dnech vyzýváte k demisi vládu premiéra M. Topolánka, mimo jiné i prostřednictvím svého blogu. Já Vás toutéž cestou žádám o sebereflexi.
no comment
no commentMF DNES

Pro připomenutí, relevantní informace jsou k dispozici zde:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=115582&porad=&datum=2006-10-29

http://www.lidovky.cz/ln_domov.asp?c=A061101_104738_ln_domov_vvr

Právě v těchto dnech vyplývají na povrch mimořádně závažné informace o napojení exponentů ČSSD a jejích vlád na zavražděného F. Mrázka, považovaného za jednu z hlav mafie v ČR. Tedy téhož Mrázka, který přinejmenším participoval se svým společníkem T. Pitrem i na gigantických konkursních podvodech (kauza Berka&spol.). A jejich obětí jsem byl i já a moje bolševiky i novodobými mafiány těžce zkoušená rodina. Mé informace jdou ovšem ještě dál, než co je zatím odhaleno v tisku - podle nich byl v kontaktu s touto mafií mj. přímo Váš předchůdce S. Gross.

Ničím jiným jsem se neprovinil, než že jsem se zločincům bránil, bráním a nebojím se proti zlu bojovat! Vedle kauzy Golf Ještěd jsem totéž učinil v situaci, kdy mne požádali architekt M. Řičář a reportér Novy J. Kroupa o pomoc při zmapování případu, kdy jiná (??!) mafie ukládala o architektovo zdraví, majetek, možná i život... Asi málokdo pochybuje o tom, že se mne ČSSD zbavila coby revanš za mé angažmá spolupracovníka Novy (J. Kroupy) v kauze Budišov (Péťa, Doležel & spol.). Jen zainteresovaným je ovšem jasné, jaký cejch mi byl tímto aktem vypálen v očích třeba justičních a policejních exponentů či jiných veřejně činných osob loajálních ČSSD. A adekvátně se tak i chovají ...

Je mi jasné, že Vy osobně asi nezodpovídáte za vznik konkursní mafie, ani že jste na jejích zločinech neparticipoval. Ale politické zodpovědnosti se zbavíte těžko - mimo jiné proto, že není znám jediný krok, kterým by Vámi řízená administrativa přispěla k rozkrytí a potrestání předmětných zločinů. A zrovna tak zodpovídáte svými politickými kroky za to, komu je Kainovo znamení učiněno a kdo má být naopak předmětem jakýchsi zákulisních obhajob, politických kšeftů v rámci trestních řízení apod. Nebudeme si totiž nalhávat, že snad vliv Šloufů, Doleželů a jejich mafiánských kamarádů uvnitř státních institucí končí veřejným odhalením jejich činů.

Za vypořádání s onou politickou i osobní zodpovědností nemohu považovat výzvu "příteli" Šloufovi, aby opustil řady ČSSD. Mne jste vykopli a Šloufa a jiné šibaly o opuštění ČSSD laskavě žádáte?! Od věci pak jistě nebude zrevidovat ve Vašem nejbližším politickém okolí, jestli se v něm dosud nenachází taková individua ...

Osobně tedy žádám toliko morální rehabilitaci, sejmutí Kainova znamení a veřejný slib, že se ČSSD zasadí o důkladné prošetření (nejen konkursních) zločinů, k nimž docházelo za její vlády a za pomoci jejích členů. Rád bych se v rámci této žádosti odkázal i na slova Vašeho kandidáta na funkci prezidenta ČR prof. J. Švejnara, který tunelování, zlodějiny a obecně "právní rámec" zločinů krytých tzv. transformací 90-tých let otevřeně kritizuje.

Těžko k tomu mohu Vás nebo stranu nutit, ale zvažte, zda by nestálo za úvahu vyslovit celému národu veřejnou omluvu ČSSD za všechny ty Šloufy, Grosse, Svobody, Snopkové, Zgarby, Doležely, Péti, Srby a další šibaly a škody, které způsobili státu i konkrétním jednotlivcům, a přičinit se o zjednání nápravy.

Aleš Vébr

Autor: Aleš Vébr | karma: 30.31 | přečteno: 2270 ×
Poslední články autora