Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

6. 1. 2009 14:13
hahaaaaaaa

promiňte, je to hrozné, ale zkrátka se musím smát, jak je to napsané. Neopomenu ovšem poznamenat, že halt pán nechal vše na poslední chvíli, takže je to střelba do vlastních řad. Kde se ale už opravdu smát přestanem je ta plechová hubana telefoní lince.Už úplně vidím, jak holka ohrožená násilníkem v rychlosti mačká 112 a tam se ozve, chcete-li hasiče zmáčkněte 1, chcete-li ....znásilnění, zmáčkněte 43 apod. A ještě hlasem Luďka Soboty. Když se samolibým úsměvem íčko toto prezentoval jako div ne prvenství modernosti na celém světě, pochopila jsem, ten člověk je choromyslný.

0 0
možnosti
RW

RoninW

6. 1. 2009 14:23
Re: hahaaaaaaa

nevím jestli jste při smyslech - to byla smyšlená reportáž - silvestrovská zábavná kachna a snad každý (minimálně po sdělení že to bude namluveno Sobotou) to pochopil.

0 0
možnosti
RW

RoninW

6. 1. 2009 13:48
bez karmy

karma nebude - spoustu problémů si zavinil sám a ty bezdůvodně  pomlouvačné řeči na Langera jsou trapné. Moc ho nemusím, ale v přísttupu lidí k informacím ap. udělal za 2 roky víc než za posledních 10 let. To že lidi nechávají všechno na poslední chvíli je jijich problém. Já jsem vyměňoval občanky bez front, protože jsem to uhlídal s 2 měsíčním předpisem. Jaké bylo moje překvapení když v době kdy jsem si vyzvedával nový (asi 2 dny předem) jsem dostali jmenovitý dopis z ministerstva vnitra, který nás slušně upozorňoval na vypršení platnosti

0 0
možnosti
RW

RoninW

6. 1. 2009 14:21
Re: bez karmy

takže i kdybych zapomněl, měl bych 1 měsíc čas na výměnu. To ještě nikdy žádný jiný ministr neudělal.

To vše nic nemění na faktu že se mi principiálně tato daň nelílíbí, ale to je věc jiná a mícháte hrušky s jabkama. Navíc nadpis je .... promiňte - stupidní.

0 0
možnosti
HF

herdekflek

6. 1. 2009 11:13
Zbavení se starého vozu....

Zajet s ním do části města s nepřizpůsobivými spoluobčany, nechat klíčky v zapalování a jít si do nejbližší trafiky koupit noviny. Poté odejít na nejbližší služebnu Policie a nahlásit vzniklou událost :-).

0 0
možnosti
HF

herdekflek

6. 1. 2009 11:08
Státní moloch

A takhle to vypadá, když něco státní ouřada řídí. Za každou takovou frontu delší než hodinu by měl dostat takový ouřada tisícovku z platu. Oni by pak už vymysleli systém, jak neotravovat, ale sloužit.

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

6. 1. 2009 10:48
JUCH

Icko i Zelenac (Bursik) jsou IJUCH (cti pospatku);-D

0 0
možnosti
HF

herdekflek

6. 1. 2009 11:09
Re: JUCH

Nejen oni, nesystémových kašpárků je téměř plný parlament.

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

6. 1. 2009 10:48
článek není ani tak o frontě,

jako o lidech, kteří za vším stojí. Se vším  naprosto souhlasím, -s tím, co jde jedním slovem jednoznačně vyjádřit jako absurdistánRv[>-]:-©  Snad se budem někdy moci spolehnout naEU, protože jinak to nikam v tomhle čecháčkovským státě nepovede.

0 0
možnosti
I

iphone

6. 1. 2009 10:30
může mi někdo vysvětlit,

proč policajti jezdí ve 3 v autě, v noci v zadu jeden spí, ve předu je druhý v polospánku a třetí řídí, a tak to točí, pak nemají benál, proč nechodí pěšky, nešlapou ty ulice, preventivně, aby byli vidět, takže jezdí a jezdí, ve třech a spí a ho..o dělaj:-(

0 0
možnosti
I

iphone

6. 1. 2009 10:02
íčka se lidé bojí

je tragické, že ministra, který má na starost bezpečnost a s tím související pocity se lidi bojí, je opravdu nebezpečný, hodně lidí z jeho okolí by mohlo vyprávět, on i na kongresu ods, sice jakoby z legrace, naznačil, že si bude pamatovat, ale on opravdu tohle plní, a není náhoda, že manželka je soudkyně:-(

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

6. 1. 2009 8:43
Proč by se Íčko měl zajímat ...

... co si o tom myslí voliči. Stejně půjde v ODS od válu. Těžko už mohou dál krýt jeho "privatizace". A i kdyby nějakou náhodou zůstal, tak v nějaké straně, která půjde hezky na dlouho od válu by se mu stejně nelíbilo. Jak by mohl dál privatizovat do vlastní kapsy státní majetek? Měly by být předčasné volby, aby tato verbež rychle vypadla.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

6. 1. 2009 7:26
Má to jeden háček.

Jak si myslíte, že by situace vypadala, kdyby termín byl 31. května? Stejně. Všichni by to nechli na poslední chvíli.

.

Tím ovšem nechci říct, že je ta nesmyslná daň v pořádku.

0 0
možnosti
G

Gambri

6. 1. 2009 11:04
Re: Má to jeden háček.

Těžko mohl autor stát fronty v květnu, když auto koupili v prosinci a jenom ho chtěli zaregistrovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy