Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Veronika T.

1. 6. 2008 19:14
PIŠTE DÁL

... a opatrujte se . To je přesný.

0 0
možnosti

3lipy

1. 6. 2008 15:01
Milý Aleši,

DÍK ZA STATEČNOST A OTEVÍRÁNÍ OČÍ LIDEM NAD NAŠÍ JUSTICI. JE TO KATASTROFA ALE JAK JE VIDĚT, LIDI TO MOC NEZAJÍMÁ, JIM STAČÍ NADÁVAT. PUBLIKOVAKLA JSEM ČLÁNEK O RYBENORU-KATASTROFÁLNÍ KAUZA A NI JEDEN PŘÍSPĚVEK. TO SVĚDČÍ O MNOHÉM. TAK PIŠZE DÁL A OPATRUJTE SE. L.Č.

0 0
možnosti

eNden

1. 6. 2008 14:39
To máte

těžký. Ať uděláte, co uděláte, vždycky se najdou tací, kteří řeknou, jak by se to mělo dělat jinak a líp, než uděláte vy. Ode mne za tu reportážR^a i když je to moc smutné podívání, je dobré když se alespoň televize koukne "spravedlnosti" také pod její sukně.

0 0
možnosti

proctonejde

1. 6. 2008 13:58
No korupce je po celym svete

kazdy zneuziva kazdeho :o)) A kazdy da prednost tucne castce pred spravedlnosti... Bohuzel smutne ale je to tak.... kazdy chce mit super bourak, tucne konto ve svycarske bance a nejmin 5 blondynek po boku :o)))) Kde je problem?? Vychova!!!!! Jasna pravidla a rad, moralka a disciplyna :o)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy