Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

steve78

15. 12. 2008 8:36
hmm věřím

Ono jeden člověk na lidovém blogu, který vyprodukuje x článků za den a téměř vždy politicky zbarvených. Nehledě, na to že už v minulém režimu dokázal, že svědomí nemá

0 0
možnosti

Ten, kdo ví..

14. 12. 2007 17:17
Aleš Vébr

Aleš Vébr je placený PR pracovník České asociace tištěných titulů. Má jediný úkol - pomocí blogů znevěrohodňovat internetová média a působit na lidi, aby nerušili předražené předplatné tištěných titulů, kterým prudce klesají náklady.

0 0
možnosti

Lessfax

14. 6. 2008 12:15
Re: Aleš Vébr

R^;-D

0 0
možnosti

nyny.

14. 12. 2007 15:52
no ale

i kdyby to tak bylo,a já si myslím, že pokud, tak jen ve menším segmentu, tak stejně lidi mají svůj rozum. Každý si téma i diskusi přebere po svém.Prostě buď s autorem souhlasí, nebo ne, či přidá svůj názor (o vulgaritách apod. nediskutuju).Takže bych řekla, že PR služby spíš mohou nějak zapracovat na image klienta, druhá věc je, zda se úsilí setká s účinkem a já jsem přesvědčená, že nikoli.Sebelepší PR neudělá z burana lorda funtleroye a hlavně nikdy nemůže zlomit animozitu protivníka, emoce jsou totiž o něčem jiném nežli o stylu.

0 0
možnosti

NaďaD

14. 12. 2007 12:48
Tak já osobně

už mám na monitoru lísteček s nápisem "Žádné diskuse" a stejně to nevydržím, když si myslím, že musím. Jinak to, co je popisováno v článku je možné. O jednom na Lidovkách vím, že je zručný manipulátor. 8-o

0 0
možnosti

Chmelař

14. 12. 2007 11:07
no jasně

 když si ti nelíbí něčí názor, znamená to, že je zaplacený  ;-D... to je hovadina

0 0
možnosti

amanda

14. 12. 2007 10:34
Sledujte. Bude to tak.

Velmi zajímavý blog a zajímavý postřeh.

Ve skutečnosti mě to už taky napadlo, zvláště v případě některých politických blogerů na idnes, které dlouho nikdo nečet a najednou se jim i zpětně hodně zvedla karma a dostali se do kategorie VIP. No tak budto se jejich rodiny vrátili z dovolené, nebo to byl někdo za kačky.:-P

0 0
možnosti

Aleš Vébr

14. 12. 2007 10:34
Resume:

takže to vlastně všichni považujeme za normální, ano???! no tak OK, zas jsem jednou za blbečka :-) 

pro anonyma: to mi, prosím, dohoďte!! Mou obživou je pomoc otci v zemědělském hospodaření s dobytkem a ten nevydělá ani zlomeček Vámi uvedené sumy. Myslím to vážně! Beru to  ! Za ty prachy svlíkám montérky a budu tady dřepět a adorovat třeba konkursní či jinou mafii!

0 0
možnosti

Jiří

14. 12. 2007 9:57
Co s tím

Zakázat? Politici lžou, jak když tiskne, projevy plné urážení, nesnášenlivosti, rozeštvávání. Z pěti parlamentních stran to dělají aspon 4.

Ani nejvyšší představitelé stran se moc nekrotí ve své vulgárnosti a sprostotě. Takže čekat, že anonymní diskuse bude lepší.

Možnost se takto projevovat ´plyne z demokracie, za bolševika či za Hitlera by to nešlo. Je to ale zneužítí demokracie, zakázat to nejde.

0 0
možnosti

Jiří

14. 12. 2007 9:51
dokončení

Takže si spíš myslím, že diskutují lidé, kteří jsou o těch věcech přesvědčeni. Přesněji řečeno, tu davovou nenávist a fanatismus nepředstírají.

Někteří jsou placeni jak poslanci, takže profes. diskutéři to jsou, ale jinak. Jiní to dělají zdarma, jen ze své nenávisti a fanatismu. Jiní možná se tím i živí - spíš ale budou oficiálně pobírat plat nějakého partajního úředníka, který ale většinu času takto diskutuje. Asi jako diplomat, co je fakticky špion.

0 0
možnosti

Jiří

14. 12. 2007 9:48
pokračuji.

Uvedl jsem výčet stylu článků či diskuse - nepaltí jen pro politiky. U nich je ale aspon jasný autor, i když vylévají pěknou žumpu, často.

Pak tu jsou skuteční stoupenci té či oné strany. Jsou anonymní, i když zveřejní plné jméno a foto - nikdo je odjinud nezná. Bývají ještě agresivnější, sprostotě nemusí dávat žádné meze. Rath mluví občas velmi urážlivě - ale formálně dodržuje konvence - říká pan doktor, pan prezident. Anonymové či běžní občané s podpisem mají slovník, za který by se nemusela stydět prostituka ani dlaždič, špíše je předčí. Už to nejsou ty intelektuální" vtipy typu had na tři, z dílny Macka, Klause.

Někdo to možná dělá za peníze. Podle množství článků vzniká dojem, že ti lidé mají spoustu času psát, když ostatní jsou v práci. Ale myslím, že jde o jejich přesvědčení, na úrovni přesvědčení Vl. Tlustého určitě. Tak "dobře" by to nezúčastněný profík nenapsal. Hodně primitivismu, nenávisti - profík by psal slušněji, odborněji a přece jen ne tak sprostě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy