Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NaďaD

9. 12. 2007 17:47
Papež anonym

Váš příspěvek mě překvapil z několika důvodů. 1. jako poslanec - nevím  proč jste v anonymitě, 2. roztomilá poznámka - pozor jsme veřejně činní, ale při tom vyzýváte k manuální reakci 3. vytloukat Vás není třeba, jenom Vás nebudeme volit 4.  (Vaše d) ) co je to za argumentaci poslance ? Hovoříte k nám jako k zaostalým máslům. Jednou jsem napsala poslanci zvučného jména a hádejte co udělal ? No samosébně, ani mi neodpověděl.  Než budete tak zvláštním způsobem příště radit diskutujícím, tak si prosím přešlápněte, abyste uvolnil drátky. Jinak mě úroveň Vašich za a) až d) ani moc nepřekvapuje.;-(

0 0
možnosti

Papež

9. 12. 2007 15:32
Nápad co stojí za to

Jsem poslancem za ODS a z diskuse mám několik nápadů:

a)v pondělí na poslaneckých dnech nás milý občané seznamte s Vašimi problémy- předem děkuji

b)pokud nebudeme na vaše náměty adekvátně reagovat, sdělte nám výhrady i manuálně- pozor jsme veřejní činitelé

c)vytlučete nás a konečně se budete moci nechat zvolit sami a zkusit si takovou řeholy, jako je správa věcí veřejných

d)řeknu Vám na rovinu: nikdo z normálních smrtelníků neodolá, jak úplatkům, bytům, svůdným překladatelkám, koleginím v lavicích atd. Já jedinný jsem těmto vnadům odolal a tak si mohu tento příspěvek dovolit! Přeji pěkný den J.Papež  PS ČR za ODS

0 0
možnosti

CTOKOKOTOB

9. 12. 2007 17:10
Teda jestli tohle odmaturovalo z češtiny

tak jsem papež.

Ten čínský srandy.

0 0
možnosti

JN

9. 12. 2007 15:21
Zloději s posvěcením soudů- vČR běžný jev

V civilizovaném světě odsouzeníhodný jev s okamžitým potrestáním- v ČR naopak způsob, jak legalizovat krádeže s pomocí Soudců,SKP,FÚ (vždy je při konkurzu zástupce FÚ) a jiných navazujících spolupachatelů. Státní hydře se nemohou jednotlivci ubránit. Politici s nima v tom jedou, jinak by již našli řešení. Na příkladu v Plzni to lze např. doložit vydíráním ministra Pospíšila, který obhajuje podobného soudce jako BERKA také od B a není v moci oznamovatelů v reálném čase změnu soudce prosadit. Podvody toleruje, KSZ tvrdí, že § 67 z.č. 141/1961Sb. nelze užít,... zákonným způsobem neprokázalo, atd.Většina soudců má téměř absolutní zastání ve státních žalobcích, do očí bijící rozhodnutí a usnesení nejdou v reálném čase zvrátit, pro zmatečnst aj trvá napravení stavu několik měsíců bez trestu soudce atd. Jsme jedinou zemí s problémy soudců??? Proč se nepoučíme jinde.Soudci nechtějí Proč?a)aby měli advokáti možnost prodat 10x více hodin než při fungující justici=tolerovat zločin=Hrdelní hřích!

0 0
možnosti

Aleš Vébr

9. 12. 2007 17:16
Re: Zloději s posvěcením soudů- vČR běžný jev

popletl jsem reakci, je níže.

0 0
možnosti

holoubek

9. 12. 2007 14:41
dobrá reakce co dál

tak pojdmě si vyměnit přes bloggování zkušenosti s trestuhodným postupem soudců,SKP, znalců, auditorů a podezřelých kroků FÚ. BIS má povinnost sledovat různé informační kanály v ČR a může ze svodky např. dovodit ohrožení celého resortu Justice v ČR. Je-li ohrožen jeden pilíř demokracie v ČR, orgány by měly konat po věrohodném upozornění na pokračující tr.činnost. Proto je nutné napřed na tr.č. zákonodárců min nedbalostí veřejnost upozornit-přes Klímy a spol. Je nejvšší čas se do tohoto věčného boje pustit a vyzvat statečné a odpovědné spoluobčany nke spolupráci - DEMOKRACIE za to stojí a ČR je velmi ohrožena. MOC má militantní prostředky na svoji obhajobu, které použije na demonstraci síly (120skinů na soukr.več.x150těžkooděnců)Proč se nediskutovalo: co zásah stál, co přinesl atd.???Kdo ho řídil?HSP prokázaly loajálnost pol.moci. Hlupci začínají masakrovat i média!

Demokracie je ohrožena!!!! Chceme svůj úpadek dále prohlubovat.Ať pro lenost, nebo nevíme co dál?? 

0 0
možnosti

Aleš Vébr

9. 12. 2007 17:01
Re: dobrá reakce co dál

Dovolím si reagovat na všechny tři níže uvedené příspěvky. K jejich obsahu těžko, co dodat...

A nenechte se, prosím, mýlit - blog je jen velmi doplňkovou z našich aktivit. Oběti konkursních podvodů (stát se zatím nepřihlásil, přitom je tím asi největším ;-)) spolupracují v rámci stejnojmenného občanského sdružení. Spolupracujeme s dalšími neziskovkami, občanskými aktivisty, právníky, novináři ... jen ti politici se jaksi štítí a dělají, že se nic neděje...

A k té BIS asi nemohu psát otevřeně. Část naznačujete sám. Subjektivně Vám sděluji, že spíš cítím jejich zájem o nás jako oběti a ty, kteří na problém upozorňují, než o zločince ...

0 0
možnosti

papoušek

9. 12. 2007 14:26
bloggovat nestačí

Pokud si budeme jenom vyměňovat názory na bloggech, tak si ti spolupachatelé říkají každý den dobrý den Jinak jim je jedno, kam společnost slušných lidí směřuje, co mají za problémy atd. Jak jinajk jim důrazně říci, že už nás jejich tlachání nebaví?!? Našel jsem odvahu na základě §179a§180 t.z.140/1961Sb. bylo podáno NSZ podezření, že neznámí pachatelé (i když vetšinu známe)že Obecného ohrožení nebylo jednáním nez. pachatelů zmírněno, např legislativní úpravou zákona č.458/2000,240/2000...Příště si vyměníme stanoviska NSZ a podání -na čem je založeno. Min. trest je zákaz činnosti-představte si, že bude kandidátka vyčištěna od spolupachatelů, jsou to zřejmě všichni v PS. Bude potřeba systematické práce a reakce na vykrucování politiků, tanečky před HSP -ČT aj. Demokracie má jedinou výhodu, je zakotvena v Bezpečnostní strategii jako životní zájem.Proto ji využijme a dem. metodami upozorněme státní instituce(kopie do Bruselu) na neutěšený stav řady resortů,odvětví! Začněmě důkladně hned!!

0 0
možnosti

papoušek

9. 12. 2007 14:08
zákonodárci profitují více ze zločinu než...!!!

Z uvedeného je zřejmé, že o všech problémech tohoto typu se v Legilsativní radě ČR dlouhodobě ví a C.Svoboda a spol.není ochoten zločinné spolčení justice, SKP, "bílých koníků" v představenstvech, advokátů, soudních znalců, účetních firem (na zakázku předělají účetnictví), auditorů, Fin.Úřadů (i na oznámení opomene zahájit kontrolu firmy Q-mají své pomůcky) a dalších parazitujících kompliců, ktrí vytvářejí mlhu na krytí zločinu v PS zákonodárný sbor ČR. Jak dále nyní postoupit ve snaze omezení zločinu v justici,SKP,FÚ,auditorech soudních znalcích, aj?? Trvat na důkladném vyšetření podání na podezření naplňování skutkové podstaty např.§ 250 tr.z.č.141/1961Sb + požádání na užití §67 tr.řádu č. 141/1961 Sb. NSZ+ÚOOZ(kopie), přes důkladný dohled nad postupem KSZ zajistit odhalení organizátorů, trvat na rychlůém postupu justice a nebát se podat i tr.ozámení na soudce dle §158, a další, které vyjdou vyšetřováním najevo! Nic jiného nám nezbývá.Odvahu musíme najít, Jinak nás chobotnice zničí! 

0 0
možnosti

NaďaD

9. 12. 2007 12:03
Vidím to,

je to neprůstřelné v případě, že firma Q spolupracuje (je to zmáknuté a připravené několika možnými způsoby) a SKP zaplatí všem svým komplicům (např. znalci za znalecký posudek na majetek fy Q, když je potřeba).  Také nejen, že je pohledávka v nákladech, tedy příjem nezdaněn, ale získá se od státu i DPH.  Za výše splněných podmínek berňák nemá šanci, jestliže to nikdo z tohoto řetězce nepoloží.  :-©!

0 0
možnosti

Aleš Vébr

9. 12. 2007 16:56
Re: Vidím to,

Ono existuje mnoho individualizovaných typů, jak ten základní mustr realizovat. Ten Váš předvídá spolupráci Q. - sdružení Oběti konkursních podvodů zanamenává případy po celé ČR a fantazie konkursních zločinců často nezná hranic... některé z případů jsou na http://www.ley.cz

0 0
možnosti
APCAHG

Aleš Vébr

9. 12. 2007 10:20
Pro paní / slečnu Naďu 1.

To není žádná hanba - přece jen jde o sofistikované podoby současného zločinu v ČR a jeho jinou (fešáckou) podobu, než kapsářství či krádež v samoobsluze. Dovolte tedy ilustrativní příklad: nějakou nekalostí jste přišla k pěti milionům korun (třeba vaší firmě X. dala konkurence úplatek za to, že vypadnete z nějakého výběrového řízení) a nevíte, jak je zlegalizovat a současně ani nedanit.

Jinde se odehrává konkurs firmy Q. Ta dlužila kde se dalo třeba deset mil. a spadla klec - soud na ní prohlásil konkurs a poslal do ní správce konkursní podstaty (SKP). Pro další srozumitelnost doporučuji třeba starší traktát: http://www.alesvebr.cz/komentare/clanek.php?c=trest_smrti . SKP má obrovské pravomoci, může třeba rozhodnout o tom, že firma Q. nedlužila jen 10 mil., ale celkem 15, protože zahrne k dluhům i váš "problém". Že firmy Q. a X. nemají a nikdy neměly vůbec nic společného? Nezájem.

0 0
možnosti
APCAHG

Aleš Vébr

9. 12. 2007 10:20
Re: Pro paní / slečnu Naďu 2.

Tady je Krakonošovo (správcovo) a ten rozhoduje! Firma Q. končí a i jí je jedno, jestli na parte bude mít napsáno 10, 15 nebo třeba 300 miliónů "dluhů". Správce konkurs ukončí, soudce vše formálně odštempluje a vy už jen zadáte pokyn účetnímu: v přiznání naší firmě X. přidej do daní MINUS 5 mil. (o které nás "připravila" fa Q.). Ušetřila jste (a současně stát obrala) milióny na daních. A to není vše! Pokud to se správcem ukoulíte bez chyb a po firmě Q. zůstal nějaký majetek, tak na vašem vylhaném NIC ještě můžete vydělat i reálné peníze! Záleží na tom, kolik toho majetku bylo: vězměme příklad - taky 5 mil.

O tom, co se s tím majetkem stane, rozhoduje váš kamarád (kumpán, podílník..) správce. Ten na našem příkladu na konci celého procesu získá zhruba milion (jeho zákonná odměna), něco jste mu šoupla za ten váš problém (vidím to tak na půlmega) a to nejlepší na konec! Z celého toho podvodu si i vy odnesete zhruba půldruhého miliónu! Za nic!

0 0
možnosti

sims

9. 12. 2007 9:46
jak ty obecně známé

praktiky zanechávají naše odpovědná místa klidnými. Až mám strach, že ti různí a je zvláštní, že neexistuje hezký ekvivalent mužského rodu ke slovu pradlena,  perou i pro nejvyšší místa.  Kdo asi stojí za těmi krásnými zákony, které jsou tak přívětivé pro lumpy a podvodníky!

0 0
možnosti

NaďaD

9. 12. 2007 8:52
Tedy ne,

že bych byla až tak zabedněná, ale musím si to ještě tak 3x přečíst a snad i namalovat, abych se v tom vyznala. Já jsem totiž ten tip, který ani nejede na černo v MHD, tak to se pak nedivte. Ale jinak se mě ten článek moc líbí, protože potvrzuje známé věci. Komu asi vyhovuje stávající legislativa, právní džungle  ? ;-(

0 0
možnosti

pavel

9. 12. 2007 9:10
Re: Tedy ne,

Škoda, že jedna strana na to měla 8 let sjednat nápravu, ale akce "Čisté ruce" jaksi vyšumněla do stracena.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy