Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čonka

15. 1. 2008 12:53
Moooc dobrý

Plně souhlasím s článkem,[>-]

0 0
možnosti

íla

5. 12. 2007 12:47
Moc

HEZKY napsanéR^R^R^R^R^

0 0
možnosti

abcde

5. 12. 2007 8:37
Socialistické projekty.

"Sametová revoluce" i se svými charakteristickými následky mi připomíná socialistický projekt "Koldum" - názorný odstrašující příklad rozsáhlého pokusu na společnosti, který totálně zkrachoval.

0 0
možnosti

petr66

5. 12. 2007 6:34
diví se všichni ...

Tak oni se diví - myslím ty  " znalce v oboru a další ,kterých se ptali novináři -asi je považují za odborníky a všeho znalé"  většinou dotázaní byli mediálně známí - prostě ti tam nahoře. Diví se jak to že to šlo tak lehce ukrást !  Že se tady krade lehce a všude si jaksi nestačili všimnout - prostě je krádež a krádež - bohužel ta jedna je povolená a dokud se to nezmění tak tady pořád budeme mít - víte co ????? 

0 0
možnosti

Kolombo

9. 12. 2007 16:35
Re: diví se všichni ...

Stát sám je organizovaný zločin. Komunismus byl zločin založený na přímém násilí, jeho zjevnou nevýhodou bylo že rychle ubývalo  věcí vhodných k rozkradení.. Dnes je společnost mnohem produktivnější. Dnešní sametové krádeže jsou založeny na demonstrativním humanismu. bezpečí nade vše! Takže svěříte peníze bezpečnostní agentuře a pojistíte se. bezpečnostní agentura se taky pojistí. Potom auto s penězi zastaví lupiči, ozbrojená ochranka jim peníze bez odporu vydá. Pojišťovna ochránce za nepoužití násilí pochválí, neb riskovat zdraví pro pouhé peníze je přece nonsens, že. Lidský život je hodnotou nade vše. Pátrání nic neodhalí, pojišťovna v klidu zaplatí. Pojištěný je téměř každý, pokud by nebyl, nařídí se pojištění povinné. A pak už jen gangsteři vybírají kasičku. Pochybuju, že Franta si jen tak uviděl otevřený trezor, ucítil příležitost, hodil si  několik metráků pytlů s penězi na ramena jako Bivoj kance a odkráčel vstříc nádherné budoucnosti.  Spíš mi připomíná bílého koně.

0 0
možnosti

Pavel11

5. 12. 2007 0:47
Money does not alwais bring happines

No dobry ale proc mas pod fotkou-NEBAT SE A NEKRAST-Ja jen doufam ze Franta uz nelezi svazanej nekde na dne prehrady!

0 0
možnosti

Barry Goldwater

4. 12. 2007 23:47
Tak nad tím dumám

a čím dál víc se mi zdá, že taková částka jistě stojí za to, aby takovou akci někdo mocný již dlouho plánoval a Franta vůbec nemusel vědět, která bije. I to, že v agentuře pracoval pouze krátkou dobu, spíš náhrává představě, že byl někým úmyslně vybrán, než že by se on sám tak rychle zorientoval.

0 0
možnosti

lo

5. 12. 2007 0:41
Re: Tak nad tím dumám

rozhodně.A pokud Franta ještě žije,tak bez peněz

0 0
možnosti

xyz@ž

4. 12. 2007 23:14
Havel, nebo Mrázek...

Když sleduji osudy Havla a nebo Mrázka, v podstatě i po dvaceti letech nevidím, co bych jim měl vlastně závidět, kromně drzosti, kterou oba naprosto neprofesionálně přehnali.

0 0
možnosti

xyz@ž

4. 12. 2007 23:08
Rubáš nemá kapsy.

Zvládnutí problému utrácet peníze působí tragikomické situace v případech, kdy se člověk náhodou dostane k větším penězům, a nemá v oboru užívání si života tradici. Nejgroteskněji působí osud lakomce, kterého zakopou jeho dědici z úsporných důvodů ještě než rozprodají jeho majetek do kompostu na jeho vlastním pozemku. Ani lidské tělo, když se stává v podstatě anorganickou sloučeninou po rozpuštění v kyselině, v nejhorším případě i zaživa, nezaručí, že si něco někam odneseme, aniž bychom to všechno jednou nemuseli odevzdat někomu jinému. Spěchat či jinak kvaltovat toliko pro hovada božie dobré jest, pravil Jan Amos Komenský, a určitě věděl, o čem mluví...

0 0
možnosti

xyz@ž

4. 12. 2007 22:55
A čo je to Kefalín, také absurdné....?

Obsah toho článku / těch článků/ mi připadá jako donekonečna opakovaný závěr Švandrdlíkova filmu Černí baroni. Snažit se logicky argumentovat zlodějům /v horším případě i zlodějům, které jsme si zvolili/, mi připadá jako tzv. "házení hrachu na zeď". Řešení by bylo, nějak zrušit český kolektivni parazitismus. Ovšem, nemám li zrovna vyloženě celej tejden hlad, přilepit si izolepou na břicho pět kilo semtexu, a někam se s tím tahat, je v podstatě nepohodlné.

0 0
možnosti

xyz@ž

4. 12. 2007 22:47
Trochu málo.

Pět set milionů mi připadá málo proti rozkradení tolika bilionů tzv."legálním" způsobem a před očima všech od roku 1989 až podnes. A profesionalita Františka je poměrně malá proti profesionalitě jiných, kteří dovolili rozkrást stát svým kamarádům, a pak se od těch kamarádů nechají zvolit opakovaně prezidenty. Politika je umění možného, a jména všech velkých zlodějů holt tvoří paskvil, zvaný "dějiny"...

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy