Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Motýlek

24. 11. 2007 11:15
KMOTR

R^věřím že tomu tak bylo a smutné je že tomu tak je stále v řádné hojnosti.Kolik takových Mrázků se ještě kolem politiky v dnešní době točí.....

0 0
možnosti

antizel

20. 11. 2007 11:21
největší ranou pro mafii

není represe a tvrdé tresty - to jen zvyšuje cenu produktu( samozřejmě je represe potřebná)

nejvíce mafii poškodí ztráta zisku - legalizace alkoholu v USA , u nás ukončení privatizace, ukončení restitucí  apod.  

ODS a speciálně Klausovi se předhazuje , že jsou stranou tunelářů apod.   - jistě hodně politiků i lidí ze státní správy pomáhalo (pomáhá) těmto mafiím, ale to není otázka stranické příslušnosti - spíše toho kdo je u moci a je zkorumpovatelný nebo vydíratelný

bohožel mafie má u nás jednu velmi tučnou krávu - DOTACE EU

0 0
možnosti

antizel

20. 11. 2007 11:13
amerika 30 let

přesné a výstižné - bohužel historie se opakuje .

V americe(USA) de fakto založil mafii stát - prohibicí vytvořil nedostatkové zboží které si ale lidé přáli a byli ochotni "trochu" porušit zákon. logicky bylo jen otázkou času vznik nelegálních struktur v "podnikání" a protože bylo podnikání nezákonné používali i nezákoné metody k udržení zisku - podplácení , vydírání , vražda.    Po zrušení prohibice přišla mafie o jeden zdroj příjmu a vytvořené struktury použila na jinou nelegální činnost k čemuž využívala i kontakty z dob prohibice.

U nás za komunistů bylo nedostatkového "zboží" mraky a logicky se vytvořily obdobné mafiánské struktury chceš bony? byt? auto? kachličky?   SALÁM?? tak vznikly kontakty a jelo se podle stejného scénáře - zlatá éra po revoluci jen zvýšila sázky a zisky - nová struktura moci byla slabá a plná kontaktů z dob komunismu což Mrázkovi a podobným umožnilo to co dělali

nezbývá než doufat , že tak jako v americe se časem podaří vliv mafií dostat pod kontrolu

0 0
možnosti

Pavel

19. 11. 2007 11:04
Bohužel

Bohuže je to pravda  a smutné na tom je, že o tom Policie věděla. Když ale nějaký policista poukázal na politickou scénu, byl smeten. Současná "reorganizace" Policie je toho důkazem.

Někdy v roce 2001 jsem se bavil s člověkem, který mě co dočinění s ÚOOZ a ten mi říkal: Na většinu politiků ve vrcholné politice se dá vytáhnout něco, co by je zničilo.   Pak mi sdělil pár jmen a lehké náznaky kauz.

Teď s odstupem času vidím, že si asi nevymýšlel a mrazí mě z těch jmen co jsem slyšel, protože jsou to hodně velké ryby!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy