Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aleš Vébr

18. 11. 2007 18:12
pro čtenáře zdrojů:

Zdravím, co bych dělal na Praze 10?! Já byl a jsem z Liberce! A k té druhé části - jasně, byla to revolta v mezích zákona. X lidí měla v rodině nársoc tradici po prapředcích, někdo si myslel, že se vrátí Masaryko-Benešovské časy, někdo to myslel jinak. Ta partaj si to zavinila sama, jak dopadla...

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

18. 11. 2007 18:36
Aleši

tak byl jsi členem ČSS, nebo ne?

0 0
možnosti

Aleš Vébr

18. 11. 2007 18:09
pro Lojzu:

já to někde kdysi četl. To jsou bláboly typu "byl jsem s přáteli v hospodě", "poslouchal jsem to všechno na Hlasu Ameriky" apod. Kecy Rv.

0 0
možnosti

Aleš Vébr

18. 11. 2007 18:07
pro Františka Hucka:

Františku, to je ten případ JUDr. Maisnerové na Praze 1 (zvuk. záznam) nebo ten hradecký konkurs? A ten druhý je taky konkrétní a doložitelný?

0 0
možnosti

Aleš Vébr

18. 11. 2007 18:06
pro Kolombo:

těžko co dodat...

0 0
možnosti

Aleš Vébr

18. 11. 2007 18:05
pro rem:

 to byl skvělej týpek! :-) Bohužel už o něm od časů revoluce nic nevím ... snad měl dělat kdesi knihkupce. Kdybyste o něm někdo věděl, dejte mi, prosím, vědět. Díky!

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

18. 11. 2007 17:51
Aleši

vlasy až k pasu jsi neměl. Po ramena ano. Já si tě pamatuji jako člena Čs.strany socialistické ze základní organizace v Praze 10. Tenkrát to totiž docela vřelo i v této straně, což se nakonec projevilo i tím, že první velké demontrace se "řidily" z balkonu Melantrichu, kde sídlilo Svobodné slovo.  Sakra, docela by mě zajímalo, kde skončili všichni ti mladí studenti, kteří tehdy považovali vstup do ČSS jako formu protestu proti režimu.

0 0
možnosti

Lojza

18. 11. 2007 17:16
Tak se novináři ptejte těch politiků...

Všech co nyní jsou u koryt by se novináři měli zeptat, co dělali onoho 17.11.1989. Možná bychom se divili... hlavně, že tam teď lezou pod dohledem novinářů klást věnce a zapalovat svíčky...

Kryl se obrací v hrobě!!! Ani ho nepustí v TV nebo v rádiu. Ostuda!

Kdyby Karel žil, tak by dnešní politici byli v textech jeho písniček, jako byli bolševici.

Hutka by měl začít dělat nové písně se současnou tématikou (témat i osob je hodně) a vykašlat se na osobní půtky s StBáky...

0 0
možnosti

Frantisek Hucek

18. 11. 2007 12:51
postbolsevicky bordel..

Je hrozne v cem to 18 let po tzv. revoluci zijeme. Staci se jit nekdy podivat na soudni jednani, Clovek jako verejnost, naprosto v souladu se zakonem oznami porizeni zvukoveho zaznamu, soud toto zakaze a na poznamku, ze je to protizakonne, prerusi liceni aby se mohl poradit a zjistit, ze skutecne nemuze zakazat na verejnem jednani porizovani zvukoveho zaznamu.. A tito lide, kteri v lepsim pripade vubec neznaji zakony a v lepsim pripade soudi jak se vyspi, v horsim dle puvodniho tridniho videni sveta, ci dokonce na objednavku rozhoduji o majetku a pripadnem uvezneni beznych obcanu.. A aby toho nebylo malo, vzniklo ted takova pest teto novo-stare tridy a to jsou exekutori, tj. aby kdyz vam vse nesebere soud svym rozhodnutim, aby toto mohl napr. pod zaminkou cerne jizdy v MHD udelat exekutor, exekuce na byt ci dum v hodnote pres milion Kc kvuli exekuci na radove par tisic, ci desitek tisic neni nic noveho.. Opravdu smutne..

0 0
možnosti

Kolombo

18. 11. 2007 10:03
Pěkný

Opravdu jste tehdy otevřeli cestu k moci, k majetkům a funkcím vekslákům, agentům StB, zbabělcům, studentům lampasáckých škol, pinglům z RaJe, svazáckým nadšencům, kariéristům, soudruhům a zlodějům všech barev... To sice nasere, ale asi to jinak nešlo - komouši válku neprohráli. Taky jste ale umožnili všem ostatním se osamostatnit a zbavit bolševické buzerace. Mnozí touto možností bohužel pohrdli a svou dnešní volbou výše uvedenou sebranku u moci drží. Čím? No tím, že po ní požadují regulace, dotace, přerozdělování, sociální stát... Kdybychom po politicích nic nechtěli kromě zabezpečení základních funkcí státu / bezpečnost, právo, infrastruktura / a dali jim k dispozici jen nezbytné prostředky, mohli by si svou "moc" strčit někam. Nikdo by jim neprodával akcie za 300 000 a nekupoval zpět za 100 mega, nebylo by proč. U nás, bohužel, převládá model přihrát politikům co nejvíc s tím, že se taky přes kamarády přiživím. Naše zlodějská mentalita nese své ovoce.

0 0
možnosti

rem

18. 11. 2007 9:35
doporucuju ten odkaz na cely clanek,

to je dobry s tim Steindlerovym bratrem :))

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy