Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kolik tisíc Principů a zájezdů do Londýna se vejde do taláru? 2.

Nazývejme to pracovně třeba Systém. S velkým S. Někdo tomu říká Absurdistán, někdo postkomunismus, jiný vidí ČR prostě jen jako "zlodějskej zkurvenej stát". Já jsem - na základě důkazů i mnohaletých zkušeností - přesvědčen, že současnému Česku fakticky vládne organizovaný zločin vázaný na nové finančně-mocenské skupiny i na StBácké struktury, kontroluje značnou část politického spektra i státního aparátu. Tvoří bezbožný a sofistikovaný Systém. Slouží mu prostřednictvím korupce, pochybných kamaráčoftů, vydírání nebo jiných mechanismů politické elity, státní firemní molochy, relevantní část justice, policie, byrokracie, médií, krajské i zajímavé místní samosprávy...

Snad aby ze mne pracovní nadšení jen tak nevyprchalo, dodával mi Systém v průběhu práce s týmem Natvrdo na kauze Nagy průběžně další důvody, proč nepolevovat. Prvním afrodisiakem bylo úřední rozhodnutí libereckého státního zástupce I. Bernátka v případu Golf Ještěd. Takový zločinný blábol by měl být vystaven v Muzeu kuriozit justice někde hned vedle slavného Nagyova rozsudku z vymyšleného jednání.

Pak člověk zjistí, že v důsledku liknavosti Systému se zjevně nepodaří rozšifrovat a odsoudit ani tak zásadní kauzu, jako je Berka & spol. Korunní svědek Thonat vystoupil z programu na ochranu svědků a provedl další ze svých životních veletočů: doznání ke zločinům popřel a obvinil výraznou postavu českého boje proti mafiím státního zástupce dr. Dolejšího, že z něj popis  podvodů dostal pomalu mučením. Říkal jsem to vždycky - tohle je takový arcilotr, že jemu nelze věřit dokonce ani jeho vlastní přiznání ke skutečně spáchaným zločinům! Korunu všemu ovšem nasadilo Ministerstvo spravedlnosti ČR, které konkursního gangstera zapsalo do svého nového Seznamu insolvenčních správců...

Když v průběhu natáčení málem oslepl můj otec, jinak sedřený hospodář se stovkou kusů dobytka na krku, kyperská offshore bába okupující ukradený golf pod Ještědem jemu i jeho těžce postiženému synovi Martinovi připravila další pomstu za mé angažmá ve snaze o spravedlnost. Obehnala dům, v němž žijeme, s požehnáním úřadů plotem ve stylu černošského ghetta JAR vrcholného apartheidu. Nemohl jsem ale pořádně nic dělat, abych kvůli vlastnímu případu neohrozil natáčení kauzy s obecným dopadem na stav spravedlnosti v ČR...

Kulínský s desítkami poničených děvčat podmínku; nešťastný, Systémem semletý, bojovník za práva otců z K213 ing. Fiala dva měsíce natvrdo za pohrdání soudem (lze to vůbec - v Česku?!) a v téže době účetní defraudantka ze severních Čech šest a půl let kriminálu. Bravo!

Do toho mně, dík Systému nemajetnému a Systém neovládajícímu člověku, volají skutečně zoufalí lidé, kteří už nevědí kudykam; Systém je okradl a zdrtil - dospělí a kdysi i bohatí chlapi pláčí do telefonu, poníženě škemrají o jakoukoli pomoc ... já v ty chvíle vymačkávám mobil, protože členové týmu popíjí jeho oblíbené vodečky s panem soudcem ochotným k čemukoli, jen abychom mohli společně co nejvíce nakrást na jeho staré i nové dluhy....

Opilého Frantu Sahulu z <III> ukopali k smrti kvůli tisícovce, před soudcem Ceplem jr. defilují justiční šibalové z party kolem čunkovských Arifa, Coufala, šéfky, katarského Němce a Kučery jak apoštolové na orloji a já kvůli práci se zločinným soudcem propásl i akci k uctění památky českou justicí a StB umučeného Pavla Wonky.  

Ale aspoň nejsem jediný, kdo pracuje se skrytou kamerou: kyperská offshore golfová bába instaluje kromě ghetto-plotu někdy uprostřed mého tajného natáčení jednu takovou na dům, v němž si po krádeži vesele mj. i dík zázračně zbohatlému StBákovi z Wonkova Vrchlabí vegetí (clubhouse Golf Ještěd), a snímá náš domek, jejž spoluvlastníme s předsedou výboru pro lidská práva Senátu Parlamentu ČR. Bingo!

A velkou ranou do palice bylo skandální odsouzení exekutorky JUDr. Kataríny Maisnerové za to, že řádně splnila pravomocné usnesení soudu. I ona dojela na všemocná chapadla konkursních partiček. Jistě jen náhodou jí odsoudil v jednom ze svých prvních případů coby soudce bývalý konkursní správce megapodvodného H-Systemu; odvolaný z funkce pro neschopnost a poté jmenovaný prezidentem (Systémem?) jak jinak než soudcem.

Systém začíná požírat sám sebe; zajímavé. Nikdo si v současné ČR nemůže být  jist právem, majetkem, životem, zdravím, svobodou - nejen poctiví chudáci, ale už ani exekutoři, poslanci, senátoři, boháči, zahraniční investoři, vlastníci čehokoli... Tisíce a milióny Principů v rámci Systému už dávno ovládají celou společnost.

Výše uvedeným a Systému, nikoli mně nebo panu Kroupovi, a především sám sobě může soudce Nagy poděkovat a ostatní kolegové z justice i politiky zas jim a jemu dohromady za to, že se podařilo jasně zdokumentovat bídu práva a spravedlnosti v ČR.

Aleš Vébr

autor námětu reportáže TV Nova Natvrdo o zločinném soudci Nagyovi

Autor: Aleš Vébr | pondělí 2.6.2008 9:30 | karma článku: 35,04 | přečteno: 4351x
  • Další články autora

Aleš Vébr

Plzeňský masakr práva (a státu)

Mám toho na román. Ale přečtěte si, prosím, alespoň v několika bodech, kam všude sahají chapadla mafie kolem plzeňských práv a jejich bosse Milana Kindla. A pak si to hoďte...

12.10.2009 v 11:35 | Karma: 48,77 | Přečteno: 53874x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Dělá největší prasárny D. Rath?

Fackovací panák MFDnes a řady blogerů David Rath na sebe vzal z pohledu médií snad všechny hříchy socdem hejtmanského světa. Přitom se odehrávají v krajích zvěrstva, vedle nichž je i Bušinovo šibalství takovým kriminálně-politickým softpornem...

17.7.2009 v 11:38 | Karma: 38,79 | Přečteno: 7077x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Výročí smrti Pavla Wonky=hanba "demokracie"

Včera uplynulo 21 let od tragického úmrtí Pavla Wonky. Mechanika z Vrchlabí, signatáře Charty 77, poslední oběti komunistického režimu. Toto výročí dokumentuje ubohost postbolševického establishmentu.

27.4.2009 v 15:10 | Karma: 34,15 | Přečteno: 4389x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Žebráme o plyn, přitom Nory okrádáme..

Nedávný ruský plynový blackout nasměroval naděje celé Evropy k norské alternativě. České předsednictví EU tak učinilo ze své "E"nergetické priority správně jako akční superprioritu otázku zabezpečení v oblastech elektriky a strategických surovin.

26.2.2009 v 8:40 | Karma: 45,05 | Přečteno: 18738x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

S kriminálem (a MS) na krku

Před dvěma týdny jsem stanul před soudem v postavení žalovaného. Poprvé. Pokud pocházíte z uspořádaných rodinných, sociálních, sexuálních i jiných poměrů, je to vskutku jedinečný zážitek. Zvláště ve městě, jež je synonymem zločinu, a v němž začala největší sportovní show české historie..

20.2.2009 v 9:20 | Karma: 30,93 | Přečteno: 2945x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy