Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pět na stole v českých jako test na Budišov a větší kauzy

K rozsudku v kauze 5 na stole v českých se už vyjádřil kdekdo. Já se se Zdeňkem Doleželem (šifrou si sám říká Zdenál) setkal osobně v další kauze, tak se mne hodně lidí ptalo na názor. Vlastně žádný silný mediální výkřik nemám, tudíž jsem ani o té věci psát nechtěl. Jenže ona je v tom nějaká magie, snad osud, který mi s tím člověkem kříží cestu bez ohledu na mou vůli ...že přece jen něco poznamenat musím.

Samotný osvobozující rozsudek vlastně nepřekvapil. Každý ať si udělá úsudek sám... ta Zdenálova "šifra" samozřejmě nemohla být nikdy odsouzena jako podvod (tedy na základě nezpochybnitelných důkazů; jinak lze v ČR všechno...). "Pět na stole v českých na stole u lesa" chápe v daném  kontextu 99 lidí ze sta jako výzvu k předání úplatku, nikoli jako podvodné jednání. Vysvětlit zvolenou právní strategii by mělo nadřízeným příslušné státní zastupitelství. I když, kdoví jestli právě "zezhora" nepřišlo nějaké zadání, jak žalobu zmastit. Případy vicepremiérů Čunka a Bursíka jsou v tomto směru výmluvné a o tom, že si přeběhlík Pohanka kladl za svou podporu vládě i podmínky směřující k beztrestnosti kumpánů šibalů víme taky své...Co kdyby v případě ohrožení promluvili, že?!

Pak by mne celkem zajímalo, při znalosti investigativní profese, proč se vlastně tenkrát nedotáhla kauza do konce?! Proč se už schůzka "u lesa" nekonala a nezaznamenalo se, jestli na ní přijede český premiér (tehdy Paroubek) k solidnímu státnickému jednání s třetiligovým polským provokatérem, sprosťákem a lumpem krytým za lobbying. Nebo jestli si z ní šibal skutečně odnese 5 mega v českých a zabalených v polské igelitce...

V tomto případě šlo toliko o mediální kauzu, která poukázala na poměry v prostředí české politické elity. Právně to bylo o ničem. Zajímavější  bude pro vyhodnocení vztahu státní moci (od vládou řízené policie a státního zastupitelství až po soud)  k šibalství coby zločineckému systému sui generis trestní záležitost Budišov.

Marketingová strategie obhajoby je už celkem patrná: spříznění píjáristé cpou do médií, coby nevinnou světici, obviněnou exnáměstkyni ministra Paroubka, současně přitom kamarádku kindermanagemantu jeho předchůdce Němce. Další díl se odehrál minulý týden u pražského soudu, kdy si již oholený a vymydlený lázeňský švihák - filosof svou "nevinu" řádně užil a dokonce na veřejnost přes média ani nevyplazoval jazyk.

Z hlediska právní taktiky si otestovali úspěšnost kombinace zatloukání a znevěrohodnění klíčového svědka. Lhát budou šibalové vždycky. A zkoušet osvědčené kousky zrovna tak. V příštích týdnech tak uvidíte na ČT "reportáž"  z dílny píjárovců šibalů o tom, jak vlastně architekt Řičář je ještě větší gauner, než oni. On někde živoří s celou rodinou v policejní ochraně bez majetku, bez možnosti obrany. Oni byli sice odhodlání ho klidně i zabít, aby se bez něj dostali k desítkám miliónů eurofondů, ale kopat budou do něj. Ještě teď mne mrazí, když si vzpomenu na Doleželova slova zveřejněná v reportáži o Hráčích starosty Péti, že architekt už "z Vysočiny živej neodjede" ...

A teď konečně proč Vás obtěžuji svými písmenky: v pátek jsem byl taky u soudu. Nic neobvyklého. V justičním domě "U koulí" jsem na pražském soudu studoval spis jedné ze zločinných subkauz, které provází konkursní podvod Golf Ještěd. Až o víkendu jsem na internetu zjistil, že v téže době dával veselé interview Z. Doležel čtenářům novinek.cz. Byl jen pár metrů ode mne, možná jsme se na ulici i minuli - budova deníku Právo,  spřízněného se serverem je jen kousek od soudu ve Slezské ulici. A ve své rozjuchanosti se Zdenál svěřil, že "nevinu" jede slavit do rodného Děčína. Téhož města, v němž Janek Kroupa natočil pro Novu kultovní rozhovor u plotu se soudkyní R. Zlámalovou. Tou, která vzala rodinný zájezd do Londýna jako úplatek za zničení mé rodiny. Tou, která nezpochybnitelně a ze zištných motivů zničila řadu lidí. Tou, která mne lživě nařkla z přípravy její vraždy...  Jsou to zhruba vrtevníci, za Zdenálova ochránce Grosse se konkursním gaunerům z Berkova gangu dařilo nejlépe.

Mafie se propojují. Podle potřeby. Vzpomínáte třeba na Doleželova slova, když si myslel, že jsem členem jeho Budišovského šibalství? "Dá-li bůh, sejdeme se spolu na obraně" ... Ano, nedávný skandál na generálním štábu armády nám připomněl, kde si přilepšit. A to byl jenom střípek z toho, co bychom uměli dokázat v prostředí, kde se porcují DESÍTKY MILIARD na grippenech, transportérech, dalších zakázkách a ještě bychom měli záda krytá vlastní tajnou službou. Jenže se nám to profláklo a krást už nemůžem...

Ale v Děčíně mají justiční i jiní šibalové skutečně silné zázemí. Tam je Zdenál mezi svými, tam už svých 5 mají úspěšně dávno doma na stole ... Ti skuteční šibalové budou osvobozováni, užívat si nakradeného a vyplazovat na nás jazyky.

Aleš Vébr

PS: všichni máme krátkou paměť, připomeňte si, prosím, jak nevinní ti šibalové se svými "šiframi" vlastně jsou - na videu níže pod článkem. Děkuji.

Autor: Aleš Vébr | úterý 29.1.2008 8:45 | karma článku: 36,81 | přečteno: 4555x
  • Další články autora

Aleš Vébr

Plzeňský masakr práva (a státu)

Mám toho na román. Ale přečtěte si, prosím, alespoň v několika bodech, kam všude sahají chapadla mafie kolem plzeňských práv a jejich bosse Milana Kindla. A pak si to hoďte...

12.10.2009 v 11:35 | Karma: 48,77 | Přečteno: 53874x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Dělá největší prasárny D. Rath?

Fackovací panák MFDnes a řady blogerů David Rath na sebe vzal z pohledu médií snad všechny hříchy socdem hejtmanského světa. Přitom se odehrávají v krajích zvěrstva, vedle nichž je i Bušinovo šibalství takovým kriminálně-politickým softpornem...

17.7.2009 v 11:38 | Karma: 38,79 | Přečteno: 7077x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Výročí smrti Pavla Wonky=hanba "demokracie"

Včera uplynulo 21 let od tragického úmrtí Pavla Wonky. Mechanika z Vrchlabí, signatáře Charty 77, poslední oběti komunistického režimu. Toto výročí dokumentuje ubohost postbolševického establishmentu.

27.4.2009 v 15:10 | Karma: 34,15 | Přečteno: 4389x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Žebráme o plyn, přitom Nory okrádáme..

Nedávný ruský plynový blackout nasměroval naděje celé Evropy k norské alternativě. České předsednictví EU tak učinilo ze své "E"nergetické priority správně jako akční superprioritu otázku zabezpečení v oblastech elektriky a strategických surovin.

26.2.2009 v 8:40 | Karma: 45,05 | Přečteno: 18738x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

S kriminálem (a MS) na krku

Před dvěma týdny jsem stanul před soudem v postavení žalovaného. Poprvé. Pokud pocházíte z uspořádaných rodinných, sociálních, sexuálních i jiných poměrů, je to vskutku jedinečný zážitek. Zvláště ve městě, jež je synonymem zločinu, a v němž začala největší sportovní show české historie..

20.2.2009 v 9:20 | Karma: 30,93 | Přečteno: 2945x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy