Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Otevřený dopis J. Paroubkovi

Vážený pane předsedo, před rokem jsem byl na Vámi řízené schůzi ČSSD Prahy 5 zbaven členství ve straně. Stal jsem se obětí politiky "presumpce viny". Ač nevinen ... V těchto dnech vyzýváte k demisi vládu premiéra M. Topolánka, mimo jiné i prostřednictvím svého blogu. Já Vás toutéž cestou žádám o sebereflexi.

no commentMF DNES

Pro připomenutí, relevantní informace jsou k dispozici zde:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=115582&porad=&datum=2006-10-29

http://www.lidovky.cz/ln_domov.asp?c=A061101_104738_ln_domov_vvr

Právě v těchto dnech vyplývají na povrch mimořádně závažné informace o napojení exponentů ČSSD a jejích vlád na zavražděného F. Mrázka, považovaného za jednu z hlav mafie v ČR. Tedy téhož Mrázka, který přinejmenším participoval se svým společníkem T. Pitrem i na gigantických konkursních podvodech (kauza Berka&spol.). A jejich obětí jsem byl i já a moje bolševiky i novodobými mafiány těžce zkoušená rodina. Mé informace jdou ovšem ještě dál, než co je zatím odhaleno v tisku - podle nich byl v kontaktu s touto mafií mj. přímo Váš předchůdce S. Gross.

Ničím jiným jsem se neprovinil, než že jsem se zločincům bránil, bráním a nebojím se proti zlu bojovat! Vedle kauzy Golf Ještěd jsem totéž učinil v situaci, kdy mne požádali architekt M. Řičář a reportér Novy J. Kroupa o pomoc při zmapování případu, kdy jiná (??!) mafie ukládala o architektovo zdraví, majetek, možná i život... Asi málokdo pochybuje o tom, že se mne ČSSD zbavila coby revanš za mé angažmá spolupracovníka Novy (J. Kroupy) v kauze Budišov (Péťa, Doležel & spol.). Jen zainteresovaným je ovšem jasné, jaký cejch mi byl tímto aktem vypálen v očích třeba justičních a policejních exponentů či jiných veřejně činných osob loajálních ČSSD. A adekvátně se tak i chovají ...

Je mi jasné, že Vy osobně asi nezodpovídáte za vznik konkursní mafie, ani že jste na jejích zločinech neparticipoval. Ale politické zodpovědnosti se zbavíte těžko - mimo jiné proto, že není znám jediný krok, kterým by Vámi řízená administrativa přispěla k rozkrytí a potrestání předmětných zločinů. A zrovna tak zodpovídáte svými politickými kroky za to, komu je Kainovo znamení učiněno a kdo má být naopak předmětem jakýchsi zákulisních obhajob, politických kšeftů v rámci trestních řízení apod. Nebudeme si totiž nalhávat, že snad vliv Šloufů, Doleželů a jejich mafiánských kamarádů uvnitř státních institucí končí veřejným odhalením jejich činů.

Za vypořádání s onou politickou i osobní zodpovědností nemohu považovat výzvu "příteli" Šloufovi, aby opustil řady ČSSD. Mne jste vykopli a Šloufa a jiné šibaly o opuštění ČSSD laskavě žádáte?! Od věci pak jistě nebude zrevidovat ve Vašem nejbližším politickém okolí, jestli se v něm dosud nenachází taková individua ...

Osobně tedy žádám toliko morální rehabilitaci, sejmutí Kainova znamení a veřejný slib, že se ČSSD zasadí o důkladné prošetření (nejen konkursních) zločinů, k nimž docházelo za její vlády a za pomoci jejích členů. Rád bych se v rámci této žádosti odkázal i na slova Vašeho kandidáta na funkci prezidenta ČR prof. J. Švejnara, který tunelování, zlodějiny a obecně "právní rámec" zločinů krytých tzv. transformací 90-tých let otevřeně kritizuje.

Těžko k tomu mohu Vás nebo stranu nutit, ale zvažte, zda by nestálo za úvahu vyslovit celému národu veřejnou omluvu ČSSD za všechny ty Šloufy, Grosse, Svobody, Snopkové, Zgarby, Doležely, Péti, Srby a další šibaly a škody, které způsobili státu i konkrétním jednotlivcům, a přičinit se o zjednání nápravy.

Aleš Vébr

Autor: Aleš Vébr | pondělí 5.11.2007 22:56 | karma článku: 30,39 | přečteno: 2270x
  • Další články autora

Aleš Vébr

Plzeňský masakr práva (a státu)

Mám toho na román. Ale přečtěte si, prosím, alespoň v několika bodech, kam všude sahají chapadla mafie kolem plzeňských práv a jejich bosse Milana Kindla. A pak si to hoďte...

12.10.2009 v 11:35 | Karma: 48,77 | Přečteno: 53874x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Dělá největší prasárny D. Rath?

Fackovací panák MFDnes a řady blogerů David Rath na sebe vzal z pohledu médií snad všechny hříchy socdem hejtmanského světa. Přitom se odehrávají v krajích zvěrstva, vedle nichž je i Bušinovo šibalství takovým kriminálně-politickým softpornem...

17.7.2009 v 11:38 | Karma: 38,79 | Přečteno: 7077x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Výročí smrti Pavla Wonky=hanba "demokracie"

Včera uplynulo 21 let od tragického úmrtí Pavla Wonky. Mechanika z Vrchlabí, signatáře Charty 77, poslední oběti komunistického režimu. Toto výročí dokumentuje ubohost postbolševického establishmentu.

27.4.2009 v 15:10 | Karma: 34,15 | Přečteno: 4389x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Žebráme o plyn, přitom Nory okrádáme..

Nedávný ruský plynový blackout nasměroval naděje celé Evropy k norské alternativě. České předsednictví EU tak učinilo ze své "E"nergetické priority správně jako akční superprioritu otázku zabezpečení v oblastech elektriky a strategických surovin.

26.2.2009 v 8:40 | Karma: 45,05 | Přečteno: 18738x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

S kriminálem (a MS) na krku

Před dvěma týdny jsem stanul před soudem v postavení žalovaného. Poprvé. Pokud pocházíte z uspořádaných rodinných, sociálních, sexuálních i jiných poměrů, je to vskutku jedinečný zážitek. Zvláště ve městě, jež je synonymem zločinu, a v němž začala největší sportovní show české historie..

20.2.2009 v 9:20 | Karma: 30,93 | Přečteno: 2945x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:12

Aktualizujeme Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

V plaveckém bazénu v Řepích utonul muž, nejspíš měl zdravotní problém

25. dubna 2024  16:09

Ve veřejném plaveckém bazénu v pražských Řepích ve čtvrtek utonul přibližně sedmdesátiletý muž....

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla Rakušanovi matka oběti

25. dubna 2024  16:02

Aktualizujeme Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Pořadatelka nahé párty dostala v Rusku pokutu, provinila se kritikou války

25. dubna 2024  15:14

Moskevský soud ve čtvrtek uložil pokutu 50 tisíc rublů (asi 12 750 korun) televizní moderátorce a...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy